Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Affisch

FRAMFLYTTAD: Vänersång 3:16

14 mars 2021 kl. 17:00

Foto: Anders Nässjö / Rickard L Eriksson

 

OBS! Föreställningarna är framflyttade till 2-3 oktober 2021.
Mer information kommer längre fram.

 

17.00

Vänersång 3:16 inleds av den legendariske körledaren Anders Jaktlund med körmedlemmar från flera
orter i hela Västsverige under rubriken ”Minns Du Sången” från den kända tvserien. Elisa Lindström, vinnare av tv-programmen Körslaget och Let´s dance, är kvällens solist. Elisa är välkänd dansbandssångerska som under 2020 bland annat varit aktuell i ”Så ska det låta” och ”Stjärnornas stjärna”. Hon kommer att göra flera soloinslag men också sjunga tillsammans med kören.

 

19.00

Vänersång 3:16 år 2021 avslutas med allsång där artisterna från konserten 17.00, samt en hemlig artist, deltar. Dessutom kommer Vänersångs-priset att delas ut!

 

Entré kl. 17.00: 250 kr, förköp via sms till 0730-254 493, eventuellt kvarvarande biljetter kan köpas i entrén innan föreställningen. 


Entré kl. 19.00: Fri entré, kollekt tas upp till omkostnaderna.

 

 

Lördag 13 mars

Preliminärt kommer Synnöve Aanensen, High & Low samt Arvikaduon Sarah och David Åström att uppträda. Information om detta kommer längre fram. Även söndagens program kan komma att ändras i och med osäkerheter kring covid-19. Vi hänvisar till www.kulturbruketpadal.se, Vänersång 3:16 på Facebook samt lokalannonsering när konsertdatum närmar sig. Tack för er förståelse!

 


Mer info finns på Facebook: Vänersång 3:16

 


Arrangör: Vänersång och Musikföreningen Mellpro i samarbete med Smyrnakyrkan Mellerud

Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal