Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Affisch

FRAMFLYTTAD: Tobbe Trollkarl Jubileumsshow, för alla 3-99 år

28 mars 2021 kl. 11:00

 

OBS! Föreställningen är framflyttad.
Mer information kommer längre fram.

 

Efter tjugo år i TV och på scener runt om i landet så är Tobbe ett välkänt ansikte i flera generationer. Nu bjuder Tobbe in till en ny, sprakande, jubileumsshow för hela familjen, skrattgaranti för alla mellan 3-99 år. Det blir helt nya illusioner blandat med trick som faktiskt gjorts i trettio år, sedan Tobbe började trolla som trettonåring hemma i föräldrarnas källare. Det blir fartfyllt, galet, mycket musik, förundran och mängder av
knasigheter!

 


Föreställningens längd ca 1 tim, ingen paus

 

Entré: Biljetter på www.tobbetrollkarl.com

 

Arrangör: Tobbe Blom Magic Prod AB

Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal